Transport

vrachtwagenWij verzorgen het transport van onder andere grond, zand, menggranulaat, slib, asfalt, stortsteen, bouwafval en puin. Onze vrachtwagens zijn geschikt voor over de weg en onverhard terrein en staan 24/7 voor onze opdrachtgevers klaar! Ook hier kunt u rekenen op professioneel transport verricht door ervaren chauffeurs met het juiste materieel. Onze vrachtauto's zijn tevens voorzien van een weegsysteem.

 

Rijplatenauto's kriskras door de Benelux

Voor het vervoer en het uitleggen en opruimen van rijplaten zetten wij dagelijks onze rijplatenauto's en trailers in voor onze opdrachtgever Aarnoudse verhuur. Onze gemotiveerde, goed opgeleide chauffeurs rijden door heel de Benelux en leggen rijplaten op alle mogelijke plaatsen.

rijplaat

 

Al onze medewerkers gebruiken in het veld tablets om de voortgang van een project digitaal te verwerken. Deze efficiente werkwijze biedt vele voordelen, waaronder transparantie naar opdrachtgevers, digitaal factureren en actuele status-updates. Kloosterman is een voorloper in de regio in het gebruik van tablets.

tablet