Kloosterman B.V.

Kloosterman B.V. is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van grondverzet, transport  en agrarisch loonwerk. Onze dagelijkse werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, echter één facet komt in alle werkzaamheden  steeds weer naar voren, namelijk;  de verhuur van machines met ervaren en gekwalificeerd personeel.

Kloosterman B.V. streeft ernaar een degelijk, veilige en betrouwbare partner te zijn in alle voorkomende werkzaamheden die wij graag voor u uitvoeren.

meer dan 100 jaar staan we al voor u klaar

Welkom

Welkom op onze vernieuwde website. Hier willen we u met trots laten zien wat we in huis hebben. En dan niet alleen ons materieel, maar vooral ook de mensen die het mogelijk maken dat we al meer dan 100 jaar de kwaliteit afleveren die u van ons mag verwachten.

Sinds onze overgrootvader Adriaan Kloosterman in 1915 in de omgeving van Kapelle met paard en maaibalk begon, is er veel veranderd. We zijn in 100 jaar tijd gegroeid van een eenmanszaak naar een brede dienstverlener met vakkundig personeel en een eigen modern machinepark. Onze waarden zijn echter hetzelfde gebleven; passie voor het vak, gevoel voor innovatie en een sterke drijfveer om het steeds beter te willen doen.

Passie voor het vak

Aan de basis van al onze activiteiten ligt liefde voor het vak. Het agrarische loonwerk, het grondverzet en het transport. We zijn gepassioneerd over ons bedrijf en de mooie projecten die we mogen uitvoeren voor onze opdrachtgevers; agrariers, aannemers, waterschappen, Rijkswaterstaat, Provincie Zeeland en gemeenten.

Zeeuwse mentaliteit

Onlosmakelijk verbonden met Kloosterman BV is de provincie Zeeland. Onze roots, onze rijke historie en onze toekomst liggen besloten in het Zeeuwse landschap. van generatie op generatie is ons bedrijf doorgegeven met de boodschap er goed op te passen. Wij zien onszelf als hoeders van het nalatenschap van onze hardwerkende voorvaderen.

Innovatie en gedrevenheid

We willen alleen het beste eindresultaat afleveren. Kloosterman BV investeert daarom continu in niuew materieel. Onze medewerkers zijn vakbekwaam, creatief en denken oplossingsgericht met de opdrachtgever mee. Die gedrevenheid om altijd het onderste uit de kan te halen, is typisch Kloosterman BV.

We nodigen u uit om onze vernieuwde site te bekijken. We laten u zien waar we voor staan en wat we afleveren.

 

Brochure Entreeding